—  Ίδρυμα "Villa Ramadas"  —

Η Villa Ramadas είναι ένα πολύπλευρο διεθνές κέντρο θεραπείας που χρησιμοποιεί αποδεδειγμένες μεθόδους για τη θεραπεία εθιστικών δυσλειτουργιών και των ανάλογων προβλημάτων συμπεριφοράς.

Το κέντρο είναι το αποτέλεσμα πέντε χρόνων δουλειάς. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 όταν ο Eduardo da Silva επέστρεψε στην Πορτογαλία από την Αγγλία, όπου ήταν Διευθύνων Σύμβουλος ενός από τα πέντε μεγαλύτερα θεραπευτικά κέντρα της Μεγάλης Βρετανίας, ολοκληρώνοντας τις πανεπιστημιακές του σπουδές.

Η Villa Ramadas ιδρύθηκε για να καλύψει μια άμεση ανάγκη, καθώς ένας μεγάλος αριθμός Πορτογάλων και άλλων Ευρωπαίων ασθενών ταξίδευαν για θεραπεία στη Μεγάλη Βρετανία. Ο στόχος είναι η παροχή θεραπείας αγγλικού τύπου στην Πορτογαλία.

Η Villa Ramadas συστάθηκε σε συνεργασία με τον Alan Lane, με συμβουλευτική εμπειρία άνω των 25 χρόνων στον τομέα της εξάρτησης και άνω των 18 χρόνων στη θεραπεία Πορτογάλων, Ελλήνων, Ισπανών και άλλων Ευρωπαίων ασθενών. Εγκαινιάστηκε επίσημα από την Maria Barroso, Πρόεδρο του Πορτογαλικού Ερυθρού Σταυρού. 

Κατεβάστε στην εικόνα για να κατεβάσετε το δίγλωσσο flyer του ιδρύματος Villa Ramadas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα προβολής  www.villaramadas.com

© 2007 Ψυχιατρική κλινική "Αγία Αικατερίνη"
Εξοχή Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310 359 450 - Fax. 2310 359 451
 
 
www.agiaaikaterini.gr Web